Milyen gépet vegyek otthonra, ha tényleg jó kávét akarok?
Egyre többen vágynak otthon is olyan minőségű kávéra, mint amit egy jó kávézóban kapnának. A…
Arabica és Robusta – mi a különbség?
A kávé világában két főszereplő van: az arabica és a robusta. Bár elsőre mindkettő csak…
Mi az a crema – és miért olyan fontos az eszpresszó tetején?
A crema a kávé világának aranybarna koronája. A klasszikus eszpresszó tetején ülő, sűrű, habos réteg…
5 tévhit a kávékról
„Ez a kávé biztos erős, nézd milyen fekete!” – hangzik el gyakran, de a valóság…
Hogyan készítsünk kávét kotyogós kávéfőzőben?
A kotyogós kávéfőző a háztartások régi motorosa, ami még mindig simán felveszi a versenyt a…
Miért szolgálnak fel vizet a kávéhoz?
Ha egy kávézóban rendelünk egy presszókávét, gyakran egy pohár víz is érkezik mellé. De miért…
Hogyan készíti a kávét egy kávéautomata? Jobb mit az otthoni!
Ha egy automata frissen őrölt kávéból, megfelelő technológiával főzi le az italt, akkor képes lehet…
Mi a különbség a hagyományos és az automata kávékészítés között? – Ezért jobb a kávéautomata.
A kávézás a mindennapi rutinunk része, legyen szó egy gyors reggeli feketéről vagy egy délutáni…
Nincs apród? NEM GOND! Így fizess villámgyorsan a kávéautomatánál kártyával!
Automatáinknál a Nayax készpénzmentes fizetési megoldását használjuk, mert ez a legmegbízhatóbb, és a legkönnyebben használható…